sibelita kolları sıvadı.. artık ah Antakya'ya bi gitsek bi yesek demek yok.. Kalamışta açıyor yerini.. Ben onun çokk güzel bir şey yaratacağına eminim..
Üstelik arkadaşım büyük düşünüyor .. mezze line yaratacak. önce yatlara hizmet ..sonra büyük marketlere filan.
sa vu luuuuuun soğuk zincir kraliçesi geliyooooooooooooo!!!!!
ps.sibel fotograflar ve yemekler barter ilişkisine ne dersin?!!!:)
Bu güzel girişimciliği yürekten destekliyorum,
YanıtlaSilhele böyle herşeyi başaracaklarına emin olduğum arkadaşlarım "girişince" çok ama çok destekliyorum ben..
Sevindim Sibelcim.Az gördüğüm ,çok sevdiğim güzel kadın..
ahh bu Antakya mutfagı bir derya, içine girdim kayboldum.. hafta sonu Antakya'ya gittim, bu kez herzamankinden farklıydı gidiş nedenim,Antakya mutfagını herkes, tum dünya tanısın sevsin istiyorum ya, boyle bir misyonu üstlenmenin verdigi bir sorumlulukla gittim :)) herkesin görüşlerini aldım,Antakya mutfagının duayenlerinden Sultan Sofrasının sahibi Metin Tansal ile uzun uzun sohbet ettim,20 yılını vermiş bu işe, cok emegi var mutfagımızın tanınmasında, ben arkandayım senin dedi:) 11 yasindaki yegenim calısma saatlerimi sordu, 08-24.00 dedim, düşündü, düşündü.. hala 09-24.00 yap bari, cok yorulacaksın dedi, olsun ben cok calısmaya hazırım cünki çok sevecegim bir işi yapacagım dedim :)))..
YanıtlaSilAysencim,Gullum beni yureklendiren tatlı sözleriniz için çok çok teşekkürler :)
Hadi hayırlısı 8-24 yorucu olur... Gel yeğenini dinle 09 - 24 yap :)
YanıtlaSilo yemeklere senin tatlı dilın guzel yuzun mutlulugun bırlesınce ben insanlarn kılo almamak ıcın nasıl mucadele vereceklernı dusundum ama ben kılo alsamda ycem zaten şişmanm. hayırlı ugurlu olsun canm. ıstanbulda 1 numara olarak yakında gazetelerde cıkarsn sibelm
YanıtlaSilne zaman acıyoruz??
YanıtlaSil